Lumikenkäilyä, kahvittelua ja erämajoitusta Ylläksen Äkäslompolossa

Yhteystietomme

Peurakaltio Tallikahvio tarjoaa Ylläksen suosituilla ulkoilureiteillä kulkeville viihtyisän lepohetken herkullisten kahviotuotteiden ja keittolounaan äärellä. Savottamiljöössä on Tallikahvion lisäksi hyvälöylyisät saunat sekä tunnelmallisen erämajoituksen tarjoava Savottakämppä. Saat meiltä myös vuokralle välineet lumikenkäilyyn.

Yhteystiedot ja sijainti

Tallikahviossa herkutellaan puhtaalla lähiruualla

Peurakaltio Tallikahvio tunnetaan rakkaudella itse leivotuista herkuistaan, joissa hyödynnetään runsaasti alueen lähituotteita – esimerkiksi marjat kerätään ympäröivistä metsistä. Kahviossamme on joka päivä tarjolla muun muassa tuoreita munkkeja, suolaisia ja makeita piirakoita, voileipiä sekä muita suussa sulavia herkkuja. Nälkäisimmille kulkijoille tarjoamme maittavan keittolounaan. Kaikki tuotteemme ovat laktoosittomia ja saatavilla on myös gluteenittomia vaihtoehtoja – kysy lisää työntekijöiltämme! Kahviollamme on A-oikeudet.

 

Tallikahvio soveltuu erinomaisesti erilaisten illanviettojen sekä juhlatilaisuuksien, kuten syntymäpäivien, häiden ja valmistujaisten järjestämiseen. Ota yhteyttä ja kysy lisää. Tule viettämään unohtumaton juhla kauniissa, luonnonläheisessä ympäristössä!

Kysy lisää juhlatilaisuuksista

Shoppaile Savottashopissa 

Tiloissamme on lisäksi nähtävillä Martti “Huuhaa” Innasen taidetta. Tervetuloa nauttimaan taiteesta ja herkuista.

Lähde lumikenkäretkelle – vuokraa lumikengät meiltä!

Vuokraamme käyttöösi laadukkaat lumikengät, joilla pääset tutkailemaan lähialueen luontoa. Neuvomme lumikenkien käytössä ja annamme myös mielellämme vinkit alueen parhaimmista lumikenkäilyreiteistä. Voit tiedustella vuokrahintoja ja varata lumikengät etukäteen ottamalla meihin yhteyttä.

Varaa lumikengät

Vietä viehättävä saunailta Savottasaunassa

Vuokraa savottasauna omaan käyttöösi! Savottasauna paljumahdollisuuksineen tarjoilee kylpijöille lempeät löylyt Äkäslompolon viehättävissä maisemissa. Toiveesi mukaan saunailtaan voidaan sisällyttää myös maistuva päivällinen tai illallinen. Tiedustele Savottasaunan vuokrausta ja hintoja ottamalla meihin yhteyttä. 

Kysy lisää saunailloista

Majoitu mukavasti Savottakämpässä

Pihapiirissämme sijaitseva historiallinen Savottakämppä tarjoaa hyvät unet tunnelmallisessa miljöössä. Savottamajoitukseen on mahdollista tilata halutessasi sauna sekä maistuva aamiainen. Yöpymisen hinta on 50 €/hlö/vrk. Kysy lisää ja varaa erämajoitus ottamalla meihin yhteyttä.

Tiedustele ja varaa