Lumikenkäilyä, kahvittelua, erämajoitusta, sekä saunomista! 

Yhteystietomme

Peurakaltio Tallikahvila tarjoaa Ylläksen suosituilla ulkoilureiteillä kulkeville viihtyisän lepohetken herkullisten kahviotuotteiden ja keittolounaan äärellä. Savottamiljöössä on Tallikahvilan lisäksi hyvälöylyisät saunat sekä tunnelmallisen erämajoituksen tarjoava Savottakämppä. Saat meiltä myös vuokralle välineet lumikenkäilyyn.

Yhteystiedot ja sijainti

Tallikahvilassa herkutellaan puhtaalla lähiruualla

Peurakaltio Tallikahvila tunnetaan rakkaudella itse leivotuista herkuistaan, joissa hyödynnetään runsaasti alueen lähituotteita – esimerkiksi marjat kerätään ympäröivistä metsistä. Kahvilassamme on joka päivä tarjolla muun muassa tuoreita munkkeja, suolaisia ja makeita piirakoita, sekä muita suussa sulavia herkkuja. Nälkäisimmille kulkijoille tarjoamme maittavan keittolounaan ajankohdasta riippuen. Kaikki tuotteemme ovat laktoosittomia ja saatavilla on myös gluteenittomia vaihtoehtoja – kysy lisää työntekijöiltämme! Kahvilalla on A-oikeudet.

 

Tallikahvila soveltuu erinomaisesti erilaisten illanviettojen sekä juhlatilaisuuksien, kuten syntymäpäivien, häiden ja valmistujaisten järjestämiseen. Ota yhteyttä ja kysy lisää. Tule viettämään unohtumaton juhla kauniissa, luonnonläheisessä ympäristössä!

Kysy lisää juhlatilaisuuksista

Shoppaile Savottashopissa 

Tiloissamme on lisäksi nähtävillä Martti “Huuhaa” Innasen taidetta. Tervetuloa nauttimaan taiteesta ja herkuista.

Lähde lumikenkäretkelle – vuokraa lumikengät meiltä!

Vuokraamme käyttöösi laadukkaat lumikengät, joilla pääset tutkailemaan lähialueen luontoa. Neuvomme lumikenkien käytössä ja annamme myös mielellämme vinkit alueen parhaimmista lumikenkäilyreiteistä. Voit tiedustella vuokrahintoja ja varata lumikengät etukäteen ottamalla meihin yhteyttä.

Varaa lumikengät

Vietä viehättävä saunailta Savottasaunassa

Vuokraa savottasauna omaan käyttöösi! Savottasauna paljumahdollisuuksineen tarjoilee kylpijöille lempeät löylyt Äkäskeron viehättävissä maisemissa. Toiveesi mukaan saunailtaan voidaan sisällyttää myös maistuvia pieniä herkkuja ja juomia. Tiedustele Savottasaunan vuokrausta ja hintoja ottamalla meihin yhteyttä. 

Kysy lisää saunailloista

Majoitu mukavasti Savottakämpässä

Pihapiirissämme sijaitseva historiallinen Savottakämppä tarjoaa hyvät unet tunnelmallisessa miljöössä. Savottamajoitukseen on mahdollista tilata halutessasi sauna sekä maistuva aamiainen. Kysy lisää ja varaa erämajoitus ottamalla meihin yhteyttä.

Tiedustele ja varaa